Младият Мадлен Хъмфис, родом от Оклахома, е роден с една

...
Младият Мадлен Хъмфис, родом от Оклахома, е роден с една
Коментари Харесай

Момче с различни очи взел от приюта котка със същите необичайни очи

Младият Мадлен Хъмфис, родом от Оклахома, е роден с една специфичност: в ранна детска възраст той е имал „ заешка джука “ и хетерохромия – особеност, заради която очите на човек се разграничават по цвят.

Нестандартната форма на устните била поправена благодарение на интервенции, само че било невероятно да се повлияе на цвета на очите. Този необикновен външен тип на момчето привлекло вниманието на връстниците му, които му се присмивали. Мадлен се разстроил от това и не могъл да си откри другари.

 котка с разнообразни очи

Един ден майката на момчето инцидентно се натъкнала на фотография на котка в Интернет, която има сходна особеност в цвета на очите и проблем с устните. Животното в този миг се намирало при доброволци-зоозащитници. Виждайки котката, дамата незабавно схванала, че е родена, с цел да стане другар на сина й, и решила да подслони четириногата хубавица.

След появяването на новия домакински любим в къщата, Мадлен към този момент не се чувствал загубен в обществото и уединен. Котката получил красивото име Луна.

Членовете на фамилията към този момент споделят нейни фотоси в обществената мрежа Instagram, където клиентите се възхищават на трогателната им история и пишат мнения в тяхна поддръжка.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР