Младият лекар Иван-Асен от риалити формата Един за друг може

...
Младият лекар Иван-Асен от риалити формата Един за друг може
Коментари Харесай

Появиха се пикантни подробности за две от двойките в Един за друг

 Младият доктор Иван-Асен от риалити формата " Един за различен " може да е положил Хипократова клетва, само че не се трогва за болните, в случай че не му дадат пари на ръка. Пациентка, която инцидентно е попаднала при лекаря, разкри пред " Уикенд ", че докторът взима по 50 лeва, с цел да ти обърне внимание.

" Не ме интересува разликата във възрастта им. Грозно е държанието на този лекар! Попаднахме на него в " Пирогов " и съм възмутена! Ужасно отношение, само че досега в който получи 50 лева за сбогом. Тогава внезапно отношението се промени. Предполагам, много хора ще го разпознаят този непрокопсаник ", ожали се млада жена, която е потресена от наглия доктор.

Иван-Асен има връзка с 42-годишната Милена, която е медицински представител във фармацевтична компания. Младият лекар работи в клиниката по кардиология в УМБАЛСМ " Пирогов “. Двамата се срещат на работен семинар, където пламва любовта им. Милена се развежда небрежно и завършва 20-годишния си брак, Иван също приключва връзката си. Двамата са дружно от 2 години и към този момент са се сдобили със личен дом в София. " Едва ли е от лекарската заплата - несъмнено е от пари, които пациентите им дават на ръка ", цъкат с език фенове на формата.  " Тази 42-годишна и 28-годишен не си подхождат. Все едно виждам майка и наследник ", " Изключително смешна двойка. Майка и наследник решили да стават известни или пък им трябват пари - те си знаят. Което и да е от двете, не е това методът. След 15 години ще са доста забавна картинка! ", са единствено част от злъчните мнения за двойката.

Факт е, че 42-годишната Милена наподобява доста по-добре от много от младите девойки във формата, които наподобяват на лелки. Иван-Асен пък прави усещане с много изнежнените си обноски и държание. Дори се породиха клюки, поставящи под подозрение сексуалността му, които не се наемаме да разясняваме. Факт е, че Милена се държи като майка орлица с младия си мъж. 

Само седмица след старта на втория сезон на " Един за различен ", в обществените мрежи вече има всеобщо негодуване против едно от фамилиите. Зрителите са настръхнали против бизнесдамата Тяна Пресолска и брачният партньор й Иво. Очевидно е, че те са попаднали в шоуто с връзки, а не посредством нормалния кастинг.   Проверка на " Уикенд " сподели, че двойката е дала изявление за " Събуди се " преди година, още когато Ива Софиянска-Божкова работеше в малкия екран. Материалът носи заглавието " Пълна къща: Тишината невъзможна в дома на семейство Пресолски ". В 7-минутния материал двойката споделя за живота си, 3-те си деца, двете си сватби и любовта си.

Тяна е собственичка на веригата козметични салони с просташкото наименование  " Дуписима ", където вървят огромна част от най-вулгарните плеймейтки, както и дами, облечени и изглеждащи на ръба на положителния усет. Студиото за хубост е относително оборотно. Иво пък е братовчед на артиста Димо Алексиев. Отново шуробаджанащината излиза на напред във времето, роптаят феновете.  От визитката в " Един за различен " виждаме, че не всичко сред Тяна и нейния брачен партньор Иво постоянно е било наред. Двамата признават, че са минали през доста тежки моменти, един от които е невярност от страна на Иво. Той признава, че е признателен на брачната половинка си, че тя му е дала прошка, а тя се пробва да убеди аудиторията, че връзките им стават даже по-хубави отпреди, само че малко на брой й имат вяра.

" Тяна единствено за тази невярност приказва където и да отиде. Гледала съм я в няколко изявленията, наложително загатва и това. Отделно и личен канал има в Ютюб и там май беше направила видео за това. Не знам, урок е, опит е, само че при съществуване на деца не ми се коства удачно по този начин да вървиш по малките екрани и на всички места да го подмяташ “, разяснява зрителка на предаването.

Почти всички почитатели на " Един за различен " са отрицателно настроени против фамилията и ги дефинират като връзкари, поради гостуванията им в Нова тв, роднинските връзки и контактите на Тяна с куп известни лица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР