Младият кардиолог д-р Владимир Иванов от МБАЛ-Пазарджик е спаси петима

...
Младият кардиолог д-р Владимир Иванов от МБАЛ-Пазарджик е спаси петима
Коментари Харесай

Младият кардиолог д-р Иванов спаси петима с инфаркт за една нощ

Младият кардиолог доктор Владимир Иванов от МБАЛ-Пазарджик е избави петима пациенти за една нощ, извършвайки по неотложност през последното денонощие коронарна ангиопластика. Болните са били с изострен миокарден инфаркт.
При незабавни обстановки като изострен миокарден инфаркт или нестабилна ангина пекторис е значима всяка минута, с цел да се предотврати огромна некроза и загуба на сърдечна тъкан, като доста се понижава риска от затруднения и от летален излаз.

Д-р Владимир Иванов е на 38 години и управлява катетаризационната лаборатория. Завършил здравното си обучение в град Есен, Германия през 2007 година. Защитава компетентност по вътрешни заболявания и кардиология през 2014 година също в Германия, а през 2017 г. докторска дисертация към университета в Бохум, Германия.
През 2018 година се връща в България и по покана на изпълнителния шеф доктор Васил Вълчев оттогава работи в регионалната болница. лупабг

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР