Младият футболист на Реал Мадрид Такефуса Кубо даде интервю за

...
Младият футболист на Реал Мадрид Такефуса Кубо даде интервю за
Коментари Харесай

Такефуса Кубо: Ще има място за мен в Реал Мадрид

Младият футболист на Реал Мадрид Такефуса Кубо даде изявление за испанския вестинк „ AS “, в което приказва по тази причина по какъв начин се е стигнало до неговия трансфер в „ кралския клуб “. В момента 18-годишния гений е преотстъпен на Майорка до края на сезона.

"Все още не съм играл на "Сантиаго Бернабеу ", само че имам огромно предпочитание да го сторя. Да изляза да затоплям и да видя горе 85 хиляди души би трябвало да е много мотивиращо. Там не може да се играе зле, невероятно е “, стартира той.

„ Как претърпявам карантината? Не доста добре, тъй като аз, както и всички други играчи, пребивавам за футбола, който е нашата пристрастеност. Затова ми е мъчно. Клубът обаче ни дава извършения, които можем да вършим у дома, като това ни поддържа във форма “, сподели японецът.

„ Кога разбрах за интереса на Реал към мен? Знаехме за подобен от няколко клуба, само че както фамилията ми, по този начин и сътрудниците ми и аз не искахме да вършим нищо, до момента в който не навърша 18 години, тъй като към този момент бяхме глобени. Когато станах пълновръстен на 4 юни, от Мадрид споделиха, че желаят да дойдат в Япония. Веднага ме посетиха, а това беше доста хубав подробност. Факторите, които повлияха за прехвърлянето? Първо, спортният проект с взор към бъдещето, който бяха съставили за мен. А след това и това, че пристигнаха в Япония, като ми обясниха лице в лице. Също по този начин значеше доста това, че толкоз огромен клуб като тях демонстрираше този огромен интерес към мен “, продължи младокът.

„ Флорентино Перес? Той ме впечатли, само че по-късно си даваш сметка, че в Мадрид незабавно се отнасят към теб като че ли си част от фамилията. Това много ми притегли вниманието. Миналото ми в Барселона? Първо желая да кажа, че съм признателен на Барселона, както и на ФК Токио, който ме приюти след глобата, на Йокохама Маринос, където бях преотстъпен за един полусезон, и в този момент на Майорка. Също по този начин на всички играчи, треньори и хора, които ми помогнаха да се развия и да бъда този, който съм през днешния ден. Когато станах пълновръстен, имах чудесната опция да си избера тим и това беше Реал Мадрид поради интереса им към мен. Много съм им признателен. Сега съм огромен мадридист ", съобщи още Кубо.

Цялото изявление с Такефуса Кубо можете да прочетете ТУК .

"Tendré sitio en el Real Madrid " https://t.co/DEWrFqRzX2 Kubo habla en @diarioas el día en el que iba a jugar por primera vez en el Bernabéu. pic.twitter.com/bWfw8nLsa5
— Mario Cortegana (@MarioCortegana) April 12, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР