Младият футболист на Левски Станислав Иванов беше един от най-добре

...
Младият футболист на Левски Станислав Иванов беше един от най-добре
Коментари Харесай

Стаси Иванов: Не се притеснявам от нищо, все пак играя в Левски

Младият футболист на Левски Станислав Иванов беше един от най-добре представилите се в мача с Черно море, който левскарите взеха с 5:1. Той се отличи с гол и две асистенции, като бележи във втора поредна среща.

" Всеки мач излизам да дам всичко от себе си и се надявам да играя все по-добре и по-добре. За Левски всяка победа е доста скъпа и играем всеки мач да победим. Станислав Костов ми дава препоръки, само че освен той, а и всички по-опитни. Това ни оказва помощ да растем нагоре ", съобщи Иванов пред " Диема " и разяснява работата с новия ментор Георги Тодоров.

" Работил съм няколко години с Георги Тодоров, държи положително въодушевление, оказва помощ ни да държим положително равнище. Той е доста добър експерт ", показа надареният футболист и приказва за идния мач с Лудогорец.

" Сега мислим за идващия мач, във всеки дуел мислим единствено за победа. Така ще е и в този момент, пък след това ще забележим какво ще стане. Няма от какво да имам терзания от който и да било, въпреки всичко играя в Левски, а в Левски не се тормозим от никого ", съобщи Иванов и разкри на кого посвещава успеха и положителната си игра в неделния ден.

" Искам да посветя днешния си гол и успеха на татко си, който има рожден ден през днешния ден ", приключи Станислав Иванов.
 Слави Костов: Тази нощ ще спим умерено
Слави Костов: Тази нощ ще спим умерено

" Когато Левски побеждава, всички са щастливи "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР