Младият футболист на Хебър Николас Пенев получи наградата за най-добър

...
Младият футболист на Хебър Николас Пенев получи наградата за най-добър
Коментари Харесай

Синът на Любо Пенев: Баща ми е изключителен професионалист и максималист

Младият футболист на Хебър Николас Пенев получи премията за най-хубав състезател на 6-ия кръг в efbet Лига. 18-годишният футболист, който е наследник на старши треньора на пазарджиклии Любослав Пенев, приказва за упованията си за представянето на Хебър през този сезон, както и за клубните си желания.

„ Всеки ден изучавам уроци от моя татко. Най-важният урок е да не се отхвърлям, да съм с гордо вдигната глава и постоянно да не преставам самоуверено напред. Баща ми е извънреден експерт, максималист и е елементарно да се работи с него, тъй като всичко е изпипано до последния подробност. Работата на нас, футболистите, е да слушаме и да изпълняваме. Мечтите ми стигат високо и надалеч. Разбира се, първо би трябвало да се развъртвам. Дай боже някой ден да стана добър футболист “, съобщи Пенев след награждаването си.

„ Получих късмет в Хебър, благодаря за този късмет, който ми се дава от футболния клуб, уповавам се да го сграбчи. Всеки един футболист ме приема обикновено в тима, споделям с безусловно всеки - българин или чужденец. Ще продължаваме да убеждаваме общината, че е значимо да се развива и футболът “, добави щастливият Николас Пенев.

Той разкри и на кои европейски грандове симпатизира: „ Смятам, че можем да създадем неприятности на всеки един тим, можем да победим всеки в шампионата. Гледаме мач за мач, излизаме всеки мач за победа. Защо не да не се борим за шестицата. Моят обичан тим в чужбина е Ливърпул, само че съчувствува също и на Атлетико Мадрид “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР