Младият бранител на Левски - Георги Александров даде интервю пред

...
Младият бранител на Левски - Георги Александров даде интервю пред
Коментари Харесай

Георги Александров: Евентуално участие в Лига Европа ще бъде един подарък за феновете

Младият защитник на Левски - Георги Александров даде изявление пред сътрудниците от " Мач Телеграф ", в което приказва за одобряването си в " синия " отбор и всички настоящи тематики за клуба от " Герена ". Ето и по-интересните фрагменти от неговото изявление:
 Павел Колев: Голям писък на феновете на черно тото против настоящия формат на шампионата
Павел Колев: Голям писък на феновете на черно тото против настоящия формат на шампионата

" Също по този начин, някой(и) би трябвало незабавно да бъдат избавени от изпадане този сезон, само че това не постанова смяна "

" Дебютът ми против ЦСКА беше необикновено прекарване въпреки и да загубихме. Винаги съм мечтал за този миг. И той се сбъдна. Чест и привилегия е за всеки футболист да излезе с фланелката на Левски.

От дете чаках дебюта си за клуба. За пръв път стъпих на " Герена " като футболист на 7 години. Още даже не бях почнал учебно заведение. Иначе на трибуните съм от по-рано. Аз пребивавам безусловно на 200-300 метра от стадиона. Досега не съм бил надалеч от Левски, единствено 5-6 месеца, когато не ми бяха предложили контракт и бях заставен да продължа кариерата си във Витоша.
 Важен състезател се завръща в редиците на Левски
Важен състезател се завръща в редиците на Левски

Мартин Петков ще бъде подготвен за гостуването на Черно море

Млад тим сме. Имаме доста млади футболисти като мен. Един мач играем мощна, по-късно едва. Това се отразява на цялостното ни показване. Макар и да имаме желанието всеки мач да се изявяваме допустимо най-добре. Всички опитни ни оказват помощ. На първо място са Славиша Стоянович и помощниците му, след това идват съотборниците Ники Михайллов и Валери Божинов, а към тях би трябвало да прибавим Звонимир Микулич и Драган Михайлович.

В отбрана си приказваме на британски. Освен това чужденците се стараят да учат и български. Най-вече думите и фразите, които им оказват помощ за връзката в мачовете. Мога да кажа, че се разбираме добре. Най-важно е оцеляването ни като клуб. Това, което вършат почитателите и Наско Сираков, като притежател. Евентуално присъединяване в Лига Европа ще бъде един подарък за почитателите и всички несгоди, които им причинихме с представянето си. Другият сезон, естествено, задачите ще бъдат по-големи ".
 Никакъв прогрес в Левски по намирането на нов изпълнителен шеф
Никакъв прогрес в Левски по намирането на нов изпълнителен шеф

Наско Сираков държи да притегли точния човек
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР