Младият български тенисист Пьотр Нестеров не успя да се класира

...
Младият български тенисист Пьотр Нестеров не успя да се класира
Коментари Харесай

Швед спря Нестеров във втория кръг на квалификациите в София

Младият български тенисист Пьотр Нестеров не съумя да се класира за главната скица на шампионата от сериите АТП 250 в София, откакто загуби от шведа Драгош Мъдъраш с 4-6, 2-6 в мач от втория кръг на квалификациите в " Арена Армеец ".
Пьотр Нестеров
Вчера 19-годишният българин, №884 в международната класация, записа първата си победа на равнище АТП още в дебютното си присъединяване на шампионат от подобен сан, откакто надделя италианеца Салваторе Карузо със 7-6 (4), 6-4 на старта на квалификациите. По този метод София Оупън стартира с българска победа още в първия ден, а Нестеров се трансформира в петия българин, записал триумф в шампионата.

Днес против 314-ия в света Мъдъраш Нестеров имаше проблеми със сервиса си, като даде на противника си цели 16 благоприятни условия за пробив и загуби подаването си пет пъти. Нестеров също съумя да стигне до два пробива, само че в последна сметка съперникът му бе стабилен и стигна до чист триумф след час и 38 минути игра, с цел да откри място в главната скица.

С това българското присъединяване на София Оупън за понеделник не завършва, защото не преди 18:00 часа третата ни ракета Александър Лазаров ще се изправи против чеха Иржи Лехечка в дуел от първия кръг на главната скица. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР