Младият атакуващ халф на Славия Емил Стоев се надява скоро

...
Младият атакуващ халф на Славия Емил Стоев се надява скоро
Коментари Харесай

Емо Стоев: Дано скоро всичко отмине и да покажем отново добрия футбол, с който започнахме

Младият атакуващ халф на Славия Емил Стоев се надява скоро обстановката в страната да се усъвършенства и да се възвърне естественият темп на живот, в това число и във футбола. " Белите " стартираха доста мощно втората част от шампионата и играчът е останал доста щастлив от представянето на отбора. Стоев описа пред Sportal.bg за това по какъв начин поддържа формата си, до момента в който трае изключителното състояние, както и обстановката на " Овча Купел ".

" Всички знаем какво е ситуацията сега за жалост. Справям се като всеки един естествен човек, като цяло виждам да се абстрахирам от цялата тази конюнктура, само че несъмнено съблюдавам всички разпореждания и рекомендации на лекарите. Имам специфична пограма за тренировки, която последвам, с цел да подкрепям формата си. Надявам се напълно скоро всичко да отмине и да обновим подготвителния развой ", сподели Стоев.

" Не мисля че има подобаващ миг за това, което ни се случва, само че в действителност бяхме в отлична форма преди прекъсвнето на шампионата. Вярвам че с общи старания и взаимна поддръжка ще се оправим. Страхотните ни игри се дължаха на хубавичко подготовка, която направихме в Турция и мощно имам вяра, че след кризистния миг ще продължим да я демонстрираме, тъй като няма невъзнаграден труд ", изясни Емо.
 Славия - Дунав (Русе) @@@

Стоев се върна и към отличната победа над Левски на " Герена " преди няколко седмици, при която " белите " тотално надиграха " сините " на техния терен.

" Имаше доста почитатели на стадиона, те помогнаха мачът да стане толкоз динамичен и забавен. Смятам, че бяхме по-нахъсаният и стимулиран тим и справедливо си тръгнахме с трите точки от Герена. Показахме също по този начин добра игра и положителни комбинации. Както всички знаете, Славия е сплав от млади и опитни футболисти, което оказва помощ доста на този тим. Колективът е на доста високо равнище, по тази причина съгласно мен резултатите са на разположение ", сподели още Стоев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР