Младият атакуващ халф на Локомотив (София)Валентин Николов даде интервю пред

...
Младият атакуващ халф на Локомотив (София)Валентин Николов даде интервю пред
Коментари Харесай

Вальо Николов: Преди да започна да играя за Локомотив, бях част от агитката

Младият атакуващ халф на Локомотив (София)Валентин Николов даде изявление пред Sportal.bg в Алания, където тече зимният лагер на " железничарите ". Вальо пожела на Красимир Милошев да вдигне купата на България като капитан в края на сезона. 

" Започнах на шестгодишна възраст в школата на Локомотив, по-късно изкарах три-четири години в Славия и още веднъж се върнах в обичания Локомотив. Израснал съм на стадион " Локомотив ". Симпатизирам още на Рома и Ливърпул. Футболният ми кумир е Франческо Тоти. Като локомотивец моята цел е да спечелим купата. 
 Капитанът на Локомотив (Сф): Целта е да спечелим купата, за какво не! Капитанът на Локомотив (Сф): Целта е да спечелим купата, за какво не!
Какво върша в свободното време ли? Обичам да бъда с приятелката ми и с приятелите ми, обичам да отивам на кино. Любимият ми филм е " Твърде персонално " с Лиъм Нийсън. Преди да стартира да играя за първия тим на Локомотив, съм бил част от агитката на тима. Феновете в действителност ни поддържат на всички места. Дай боже Краси Милошев да вдигне купата на България като капитан ", съобщи Валентин Николов.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР