Младият 21-годишен вратар Пламен Пепеляшев ще играе за състава на

...
Младият 21-годишен вратар Пламен Пепеляшев ще играе за състава на
Коментари Харесай

Пламен Пепеляшев ще бъде преотстъпен в Несебър

Младият 21-годишен вратар Пламен Пепеляшев ще играе за състава на Несебър, откакто Лудогорец (Рз) се съгласи да го преотстъпи за една година. Роденият в Бургас гений демонстрира съществено израстване в последната година и половина, получаваше от ден на ден и повече мачове във Втора лига, а най-после записа и три дуела в първия отбор, включително и финала за Купата на България.

Пепеляшев е младеж на Черноморец (Бургас), където играе до навършване на 15-годишна възраст, след което минава в Разград. Отличава се със сериозен растеж и успокоение под рамката.

Несебърлии, които през вчерашния ден започнаха подготовка, привлякоха още трима футболисти, които са от района. При делфините се завръща нападателят Виктор Янев, който имаше къс интервал в Италия. Иначе преди да замине за Апенините той бе голмайстор номер 1 на Югоизточната Трета лига, с 20 гола в 17 мача.

Отбраната ще бъде подсилена с опитния Пламен Димов, който напролет носеше екипа на гръцкия втородивизионен Йоликос (Митилини). Отборът обаче изпадна и загуби професионалния си статут. Местното момче Димитър Балинов пък ще играе от лявата страна на защитата, откакто бе в школата и във втория тим на Ботев (Пловдив), както и в Спартак (Пловдив).

Треньорското управление отпред с наставника Николай Жечев е възнамерявало шест контролни срещи, в рмаките на подготовката.

Първата инспекция е на 26 юни против тим от по-ниско равнище - първенецът на А регионална група Нефтохимик (Бургас). Три дни по-късно Несебър среща изпадналия от Първа лига Етър (Велико Търново), в Мъглиж.

Следват инспекции против различен дилетант във Втора лига Фратрия, дуелът е на 3 юли в Обзор. Подготвителният интервал продължава с контроли против Добруджа (Добрич), Черноморец (Бургас) и приключва на 12 юли против Созопол.

Началото на шампионата във Втора лига е планувано за уикенда 19/22 юли.
 В Бразилия: Лудогорец желае защитник на Сантос
В Бразилия: Лудогорец желае защитник на Сантос

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР