Младите политици са като малките прасенца, които скоро ще квикнат

...
Младите политици са като малките прасенца, които скоро ще квикнат
Коментари Харесай

Харалан Александров: Новите управляващи са като малки прасенца, да ги оставим да се поугоят

" Младите политици са като дребните прасенца, които скоро ще квикнат за финален път и ще се трансфорат в коледни гозби. Дайте да им дадем късмет да се поугоят, преди да ги заколим. Те ще се угоят сами, това е обезпечено ", това съобщи в студиото на Нова телевизия културният антрополог Харалан Александров.

Виждаме следващ случай на двувластие. Ще би трябвало сами да се ориентираме кое от изказванията на Министерство на вътрешните работи и на прокуратурата е правилно, тъй като институциите, които би трябвало да изяснят коя е истината, не могат да се схванат. Това сподели Александров за спора от през вчерашния ден сред Министерство на вътрешните работи и държавното обвиняване.

„ Така избуява постистината “, разяснява той. " Всеки спор ще ражда нови конспирации в съзнанието на тези, които желаят новите ръководещи да се провалят ", съобщи анализаторът.

Той поздрави „ Продължаваме промяната “ за извършените договаряния с другите партии и предизвести, че задачата им е сложна, тъй като страната е в режим „ оцеляване “, а наследството на служебното държавно управление е тежко. Харалан Александров добави също, че рецензиите към новите ръководещи са почнали прекомерно рано, без да им е даден късмет да създадат каквото са замислили.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР