Младите момичета обичат да купонясват, но не всички се замислят,

...
Младите момичета обичат да купонясват, но не всички се замислят,
Коментари Харесай

Бременна се наливаше с енергийни напитки, а сега детето ѝ...

Младите девойки обичат да купонясват, само че не всички се замислят, че рано или късно би трябвало да понижат темпото, тъй като бурната младост и положителното здраве постоянно са две изцяло несъвместими неща.

От jenata.blitz.bg описват историята на едно младо момиче, което въобще не желало да се отхвърля от навиците си - даже и неприятните, а това ѝ изиграло доста неприятна смешка.

Когато схванала, че е бременна, тя траяла да води нормалния си метод на живот. Купонясвала до пристъп и се наливала с енергийни питиета. А по принцип знаем, че енергийните питиета са извънредно нездравословни за здравето. В днешно време хората ги пият като елементарна лимонада, без да се замислят по какъв начин работят на организма им.

Ела, както се казвала бъдещата майка, съумяла да се откаже от алкохола и цигарите, само че от последния си нездравословен табиет - енергийните питиета - не. Тя въобще не се замисляла за въздействието им и изпивала сред 3 и 5 кенчета на ден.

А когато лекарите ѝ споделили, че напитките са доста нездравословни както за нея, по този начин и за нероденото ѝ бебе, тя дала отговор, че това е най-обикновена безалкохолна напитка.

В 7-ия месец от бременността, когато плодът към този момент бил добре завършен и сърцето на бебето можело да се чуе, експертите забелязали, че то бие доста по-бързо от естественото.

Когато детето на Ела се родило, нещата се оказали доста по-лоши, в сравнение с медиците очаквали.

Бебето било прекомерно неясно и със едва сърце. Бебето в този момент пораства едва и с болки. Медиците не изключват след време да се наложи да му бъде направена сериозна интервенция.

Заради безотговорното държание на майка си, то може в никакъв случай да не бъде пълностоен човек, а цялостен живот да има проблеми със сърцето и развиването си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР