Младите жени, съответно, на 25 и на 31 години, са

...
Младите жени, съответно, на 25 и на 31 години, са
Коментари Харесай

Жените помогнали възрастен човек да остане без портмоне му, признаха вината си

Младите дами, надлежно, на 25 и на 31 години, са с начално обучение, омъжени, безработни, неосъждани. На 7 априлпреди обяд пенсионерът Й. В. се возел в автобусна линия № 6. В джоба на якето си носел портмоне с намиращите се вътре документи и 550 лева В същия рейс били и подсъдимите.

На спирка „ Центъра “ в кв. „ Средна кула “ възрастният мъж почнал да слиза. Двете дами го хванали за ръцете от двете му страни под претекст да му оказват помощ. Без да бъде видяна, К. К. бръкнала в джоба на Й. В. и взела портмонето му. След слизането от рейса, подсъдимите пуснали потърпевшия и тръгнали в противоположна на неговата посока. Секунди по-късно пенсионерът открил неналичието и се развикал, а двете дами побягнали. Свидетел ги догонил и задържал. Те в началото отрекли, само че по-късно признали действието си и завели очевидеца до мястото, на което изхвърлили отнетата движимост. Възрастният мъж взел портмонето си и открил, че от него нищо не липсвало. На място пристигнали и полицейски чиновници, които отвели подсъдимите в Районното и им снели пояснения.

В извършеното бързо произвеждане пред Районен съд – Русе подсъдимите още веднъж признаха виновността си и одобриха да изтърпят наказване отнемане от независимост за период от 6 месеца с 3-годишен изпитателен период. Съдебният състав счете, че съглашението не опонира на закона и морала и го утвърди. Същото не предстои на обжалване и има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР