Младите хора трябва да са проактивни и да не се

...
Младите хора трябва да са проактивни и да не се
Коментари Харесай

Алекса Тачев: Не е нужно да излезеш в чужбина, за да успееш

Младите хора би трябвало да са самодейни и да не се отхвърлят от нещото, което ги карат да се въодушевяват, нещото, което им носи наслаждение да се занимават с него и да го работят и професионално. Това сподели в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “ Алекса Тачев от екипа на Сдружение " Аз мога тук и в този момент “.

Инициативата " Поход на вдъхновителите “ се организира към този момент 11-та година, като събитието на 24 февруари във Варна ще бъде под № 62, описа още Алекса Тачев. По думите му задачата на събитието е да въодушевява и стимулира, да унищожава апатията и безразличието у младежите, като за задачата Сдружението " Аз мога тук и в този момент “ ги среща с действителни образци на хора, които съумяват в България. " Опитваме се да намираме хора в обитаемоте места, където организираме " Походите на вдъхновителите “, които са локални, които са от същото обитаемо място, и надлежно те да дават своя образец за триумф. “

Инициативата се организира в разнообразни места в България, като фокусът не са единствено огромните градове, само че най-много към дребните обитаеми места, където съгласно него младежите имат потребност от хора, вдъхновители, " които да дадат този позитивен образец, който е сполучлив, и може да въодушеви тези младежи да продължат своето развиване без значение от посоката в която са се ориентирали, “ показа той.  

Според Алекса Тачев не е нужно да излезеш в чужбина, с цел да успееш – в България безусловно всичко е допустимо. " Различните триумфи се свеждат до няколко общи неща:  това да си повярваш, да си избереш посока и да я следваш интензивно и поредно, и да не се спираш пред компликации.  Първата крачка да си избереш фокус, а по-късно да се запознаеш със стъпките, които са ти нужни с цел да стигнеш там, “  смята още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР