Младите хора трудно съчетават здравословното хранене със секса и предпочитат

...
Младите хора трудно съчетават здравословното хранене със секса и предпочитат
Коментари Харесай

Младите хора предпочитат салатите пред секса

Младите хора мъчно съчетават здравословното хранене със секса и избират да отделят време да си създадат салата, вместо да се забавляват в леглото през седмицата, заяви в. "Мирър ", представен от Българска телеграфна агенция.
В анкета на Британския съвет по селско стопанство и градинарство 78% от запитаните 2000 младежи споделят, че нямат време нито да готвят здравословно, нито да вършат секс в работни дни. Половината от тях дават приоритет на готвенето пред гимнастиката сред чаршафите. Само 34% избират секса.
В анкетата са взели участие хора на възраст от 18 до 34 години.
Изследване, финансирано от Британския съвет по селско стопанство и градинарство, откри, че не салатите, а аленото месо усъвършенства секса. Говеждото, по-специално, освен покачва либидото, само че и обезпечава желязо. Минералът е доста значим за любовната тръпка и понижава умората. Говеждото съдържа също витамин "А ", който играе роля в произвеждане на половите хормони, в това число и на тестостерон. Витамин "В " в него пък способства за половото увлечение и устойчивост.
Поради тази причина хората, които желаят да вършат секс и в работни дни, е по-добре да се откажат от салатите и да се насочат към месото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР