Младите хора търсят лечение за своите уморени очи“, след като

...
Младите хора търсят лечение за своите уморени очи“, след като
Коментари Харесай

Млади хора, търсещи лечение на торбички под очите, след като са прекарали часове в превъртане в социалните медии

Младите хора търсят лекуване за своите „ изтощени очи “, откакто са прекарали часове в приплъзване на обществени медии и прекалено гледане на телевизионни сериали.

Анестезиологът от NHS, доктор Ед Робинсън, споделя, че е видял огромно нарастване на броя на младежите, които желаят помощ. Той даже трябваше да отклони младежи, търсещи лекуване за торбичките под очите и тъмните кръгове. Те се оплакват от изтощени очи, откакто са прекарали часове в скролиране в обществени медии и гледане на Netflix, съгласно лекаря на NHS.

„ Едно нещо, което забелязах изключително през последната година, е възходящото показване на по-младите възрастни оплаквайки се от изтощени очи “, сподели специалистът „ Също по този начин виждаме голямо нарастване на скролирането в обществените медии. След това има и преяждане с гледане на телевизия – цели сериали пускат в Netflix и ни превземат.

„ Очите ни не си почиват задоволително и виждаме торбички под очите, тъмни кръгове и общ „ изтощен “ тип. При мен са се обръщали тийнейдж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР