Младите хора са други хора. С различна мисъл, самосъзнание и

...
Младите хора са други хора. С различна мисъл, самосъзнание и
Коментари Харесай

Румяна Ченалова: Ние сме останките от миналото, управлявани от тинята на това минало

Младите хора са други хора. С друга мисъл, съзнание и отношение към света.
По- практични, само че и по- безкомпромисни.Когато доближат своята прочувствена зрялост и намерят отговорите за смисъла и мястото си в социума, ще заявят правата си и ще ги отвоюват по най- положителния метод.
Качествените млади българи у нас и в чужбина, които градят своите полезности върху неотменяемите правила за положително и зло, почтеност, героизъм, правдивост са Спасителя на България.
Ние сме останките от предишното, ръководени от тинята на това минало.Объркани, без религия и ясна визия за бъдещето, с оглозгана ценностна система, плебеи на подозрения и боязън, жертви на случайността да се родим и живеем в разнообразни времена с разнообразни полезности.

Въпреки това и може би таман поради това съдебномедицинска експертиза ДЛЪЖНИ да създадем единственото което можем през днешния ден - да отидем пред урните и да дадем явен и безапелационен отговор на диктаторското уплавление на ГЕРБ!
Ако сме доста, в случай че сме дружно, всички опити за операция на изборите ще са безуспешни.Срещу два милиона гласа подмяната на гласове ще е оскъдна.И противоположното - при ниска интензивност операциите ще са по- огромен процент- математика.

Това можем да създадем.
ДЛЪЖНИ съдебномедицинска експертиза!
ДА Гражданско отделение НАПРАВИМ!
Бившият арбитър Румяна Ченалова, Фейсбук
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР