Младите хора обичат свободата! Винаги е било така, но когато

...
Младите хора обичат свободата! Винаги е било така, но когато
Коментари Харесай

The Freestyle - свобода на изживяването навсякъде и по всяко време

Младите хора обичат свободата! Винаги е било по този начин, само че когато приказваме за така наречен потомство Z (1997-2010) и милениалите (1981-1996) година това важи с особена мощ. Те знаят какво желаят и са подготвени да го отстояват.

Това се удостоверява изцяло от резултатите на проучването на Deloitte – Global 2022 GenZ & Millennial Survey, съгласно което представителите на тези две генерации са подготвени да заменят значително своята финансова сигурност, в случай че цената за нея са техните разбирания за света.

Огромното болшинство от представителите на поколението Z (75%) и милениалите (76 %) избират хибридните или напълно отдалечените модели на работа. Те желаят гъвкаво работно време и евентуално съкратени работни седмици. 



Защо? Защото това би им им осигурило по-добър баланс сред работата и свободно време.

“Заплащането и чувството, че работното място е нездравословно за психологичното им здраве, са основните аргументи, заради които милениалите и поколението Z са напуснали работодателите си през последните две години. Но когато става въпрос за това какво ги кара да изберат организация, в която да работят, положителният баланс сред професионалния и персоналния живот е техен главен приоритет ”, излиза наяве от проучването.

Освен това те постоянно са подготвени да се откажат от една работа, в случай че тя не подхождат на техните полезности - съвсем двама от всеки петима (37% от поколението Z и 36% от милениалите) споделят, че са отхвърляли работа, тъй като е противоречала на персоналната им нравственос. 



Цялата тази статистика води до едно умозаключение - като се изключи че обичат свободата, представителите на поколението Z и милениалите са разнообразни от предшествениците си и имат разнообразни показа по какъв начин би трябвало да наподобява света към тях.

Съчетавайки всички тези прозрения, Samsung дава отговор на техните упования в една доста значима за тях сфера - приятното превозване на свободното време, което те толкоз ценят. 



The Freestyle - едно друго устройство

е дребен и стилен портативен проектор, който може да прожектира до 254 см диагонал според от средата, в която се употребява. Независимо дали е на стена, таван или под.

Оборудван с интелигентни функционалности, опция за завъртане на 180 градуса и тежащ едвам 830 грама, той може да се употребява както на закрито, по този начин и навън и то по няколко метода - като проектор, като тонколона и, не на последно място, като лампа, която основава атмосфера с другите си цветове. 



Възможностите за интелигентно калибриране въз основа на цвета на стената, Mobile Mirroring, Tap View и Ambient Mode допълват техническите спецификации на The Freestyle, а историята на основаването му е показателна за неговата природа.

Още в началните стадии на разработка на устройството екипът на Samsung изследва в елементи навиците и метода на живота на представителите на поколението Z и милениалите, защото считат, че “те следват собствен личен неповторим метод на живот и не се опасяват да приказват и показват себе си ”. 



Освен това друга мотивация за основаването на The Freestyle се трансформира и “новата реалност ” по време на миналите три години, когато хората започнаха да прекарват повече време в персоналните си пространства и в тях трябваше да бъдат интегрирани занимания, които до тогава намираха отвън дома си.

" Концепцията на The Freestyle е да бъде портативен проектор, който е на всички места с мен ", изяснява Джени Юнг, която е част от екипа, работил по UX дизайна на устройството.

На къмпинг с The Freestyle

И като стана дума за на всички места, къмпингът е едно от местата, на които The Freestyle може несъмнено да вдигне равнището на прекарване. Независимо дали желаете да слушате музика, да гледате филм или просто да си осигурите малко осветяване след залез слънце, устройството на Samsung несъмнено ще ви свърши работа. 



То разполага с калъфа със степен на отбрана IP55, което значи, че няма за какво да се притеснявате от вода и прахуляк, а настройката му към всяка среда е безпроблемна - просто го поставяте върху избрана повърхнина и натискате бутона за включване. The Freestyle автоматизирано контролира равнището, фокуса и трапецовидното деформиране и настройва екрана, като обезпечава ясна, права картина с усъвършенствано съответствие 16:9. 



От Samsung са помислили и за наличието. Базиран на операционната система Tizen, проекторът идва с разнообразни стрийминг платформи, в това число Netflix и YouTube.

А с цел да можете да разчитате на The Freestyle по всяко едно време, той е съчетаем с външни акумулатори, които поддържат USB-PD и излаз 50W/20V.

У дома

Ако пък обичате да си стоите вкъщи, The Freestyle може да се употребява както с цел да си извършите домашно кино, по този начин и да декорирате дома си в разнообразни цветове, когато го употребявате за осветяване, и разнообразни визуализации по стените, които да променяте всеки ден. 



И защото удобството си е улеснение, от Samsung са помислили и за това. Освен че може да бъде изключван и включван посредством гласови команди, The Freestyle разрешава посредством глас да се зареждат и разнообразни приложения.

“The Freestyle надвишава опциите на елементарните устройства, с цел да ви даде свободата да персонализирате и консумирате наличие където, когато и както желаете. Този ултрапреносим, образован проектор съчетава висококачествени изображения и поглъщащ тон, с цел да обезпечи изцяло развлекателно преживяване ", изясняват концепцията си от Samsung. 



И този метод е оценен. Още при представянето си през 2022 година, е отличен с със златен орден по време на International Forum Design Award 2022 - влиятелен немски конкурс за дизайн, и това е единствено началото на неговото пътешестване.

Защото той съчетава двете съществени съставки на бъдещето - технологиите и светоусещането на младежите, които, както знаем, обичат свободата.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР