Младите хора искат ежеминутно да се радват на живота, да

...
Младите хора искат ежеминутно да се радват на живота, да
Коментари Харесай

РЕФАН продължава да ви подарява страхотни промоции

Младите хора желаят ежеминутно да се радват на живота, да излизат с другари и да се забавляват, изпълнени със самочувствие. Те живеят на бързи обороти и за тях е изключително значимо грижата за съвършения тип да не лишава време. Безсънните нощи са част от динамичната младост: щури купони, учене за изпити, сърфиране в интернет. Приятните страсти са добре пристигнали, само че тъмните кръгове и следите от отмалялост след безсънна нощ не са мечтани. И тогава се постанова да се търси козметика, която бързо и дейно да възвръща свежия и лъчезарен тип на кожата.
Ето за какво козметолозите на Рефан създадоха серията Youthful Perfection, особено за младежка кожа 16+.

В момента нощния серум и измивния гел за лице от серията Youthful Perfection, в комплект с хитовия филър за лице Taurine са в, с който можете да спестите близо 30% от цената им.

Промоционалният комплект включва:

1. Нощен серум за лице и към очи Youthful Perfection 50 мл

Енергизиращ крем, който е създаден с EARLY BOOST PA – дейна съставна част, която е натурален източник на таурин. Намалява признаците на отмалялост, като редуцира тъмните кръгове под очите. Обогатен с натурална розова вода за хидратиране и усмиряване на кожата.

2. Измиващ гел за лице Youthful Perfection 100 мл

Специално основан за възраст 16+, измиващият гел за лице нежно отстранява замърсяванията от сензитивната и склонна към омазняване младежка кожа, без да я изсушава. Полимлечната киселина в състава му внимателно ексфолира и почиства порите в дълбочина, като отстранява непотребния себум. Естественият източник на таурин - EARLY BOOST PA, енергизира, разсънва кожата и възстановява нейния натурален искра. Гелът има очебийно тонизиращо деяние върху кожата и дава на младежите чувство за прохлада и повече самочувствие.

3. Филър за лице Taurine 10 мл

Съдържа EARLY BOOST PA® - натурален източник на таурин с енергизиращо деяние, който понижава признаците на отмалялост и редуцира тъмните кръгове под очите. Тонизира, хидратира и разсънва кожата. Уникалната му формула работи и като антиоксидант, усъвършенства клетъчните свойства и метаболизма и по този метод се бори с появяването на бръчките. За реализиране на най-благоприятен резултат използвайте преди крема.

Поотделно продуктите ще ви костват 32 лева, а сега те се оферират в промоционален комплект на стойност единствено 22 лв..
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР