Младите хора искат да пътуват, но не и да каратЕвропейският

...
Младите хора искат да пътуват, но не и да каратЕвропейският
Коментари Харесай

Колите в Европа ще са с 50% по-малко след 30 години

Младите хора желаят да пътуват, само че не и да карат

Европейският комисар по превоза Виолета Булц предвижда, че през 2050 година по пътищата на Европа ще се движат с 50% по-малко коли, като това ще се дължи на измененията в модела на употреба на транспортните средства. 

Тя съобщи това на срещата „ Бъдещето на автомобила ” и изясни, че Европейският съюз преследва постигането на „ Визията Нула ”, което значи нулиране на смъртните случаи по пътищата, нездравословните излъчвания от превоза и бюрократичните пречки. Госпожа Булц предвижда, че с развиването на самостоятелните технологии при колите, ще намалеят и хората с шофьорски книжки, което ще е обвързвано и с това, че по-малко души ще имат коли. 

„ Отношението към шофьорската брошура се трансформира – изясни тя. – Членовете на моето семейство желаят да могат да се придвижват, само че не и да карат. ” И самостоятелните технологии ще имат сериозен принос за понижаване на броя притежатели на коли. „ Все по-малко хора желаят да имат коли – изясни Булц. – Младите хора избират да употребяват времето, през което пътуват за нещо друго. Не можем да пренебрегнем това. ”

 

 

automedia.investor.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР