Млади мъже успяха да възмутят жителите на Плевен. Причината?В мрежата

...
Млади мъже успяха да възмутят жителите на Плевен. Причината?В мрежата
Коментари Харесай

Млади мъже възмутиха с постъпка, ще се познаят ли? СНИМКИ

Млади мъже съумяха да възмутят жителите на Плевен. Причината?

В мрежата с популяризира видео, поради което се подозира, че са надраскали вратата на жилищен блок. Проблем провокиращ, който се среща нявсякъде.

Кадрите споделя Десислав Ж. " Нека художниците се позная! ", приканва той. Потърпевшите разгласяват и фотография на творбата - бял надпис на стъклопакета.

Мъжете вървели по улица в града. В един миг стигнали пред вход, а единият от тях се отделил и доближил към вратата. В ръцете му се вижда обект, наподобяващ на бял маркер. След това те не престават по пътя си.

Ситуацията възмущава плевенчани, а доста от тях са сюрпризирани. Те са учудени от възрастта на предпалагаемите " художници " и разясняват, че считали графитите за дело на деца.

Гражданите са единомислещи - вредите би трябвало да бъдат заплатени или почистени.
" Очаквах 12-13-годишни, за тези работа няма ли ",  разяснява Даниела Т.  " Гадно си е. Трудно се чисти ", обобщава Адриан В.  " Това е в действителност удивително. Винаги съм мислела, че това го вършат 12-13-годишните деца. Явно тука мозъците също още не са се доразвили. Пускайте тъжби всички от блока един по един, но със фотоси да се разсънят малко служителите на реда... ", смята  Зара К. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР