Млади и по-неопитни шофьори ще бъдат обучени от специалисти по

...
Млади и по-неопитни шофьори ще бъдат обучени от специалисти по
Коментари Харесай

Нова програма в София: Обучават допълнително млади и по-неопитни шофьори

Млади и по-неопитни водачи ще бъдат подготвени от експерти по стратегия на Столичната община за пътна сигурност за реакция в рискови обстановки на пътя, оповестява БНР. 
Прочетете още
Обученията ще се проведат в първите три уикенда на декември.

Стартът на пилотната фаза на новата самодейност беше даден от ръководителя на Столичния общински съвет Георги Георгиев на полигона в квартал " Малашевци " в София, където ще се организират образованията: 

" Как се реагира при аквапланинг, при рисков завой, по какъв метод би трябвало да реагираме  - все значими, практични неща. Терминът " млад водач " обгръща интервал от 10 години след приемането на удостоверение за ръководство на МПС. Вече имаме и първите курсисти. След час и половина доктрина да преминат към полигона. Създаден е към този момент и уебсайт, на който по напълно съвременен метод се прави поръчка, записват се искащите, с цел да могат да бъдат утвърдени, явяват се на място тук с брошура и наследник ваучър ".

Обучението ще включва по час и половина доктрина и процедура и ще се организира от един от водещите експерти по пътна сигурност у нас Владимир Кулев, коато описа за това по какъв начин де се оправим с аквапланинга на пътя.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР