Млади хора с енергия присъстваха на конференцията Когато младите говорят...#EUphoria

...
Млади хора с енергия присъстваха на конференцията Когато младите говорят...#EUphoria
Коментари Харесай

Младежите на БСП и Цветелина Пенкова с EUphoria посетиха и Велико Търново

Млади хора с сила участваха на конференцията " Когато младите приказват...#EUphoria " в остарялата столица на България, където измина още един ден от акцията, проведена взаимно от Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия и евродепутатът Цветелина Пенкова - Велико Търново.

Дискутира се развиването на Търново като печеливш туристически център на Европа и политиките на Европейски съюз за разпространение и отбраняване на културното завещание, историческото развиване, толериране на творчеството и повече поддръжка за артистите и хората на изкуството. В тази посока е ориентирана
стратегия „ Творческа Европа ", която има за цел да подкрепи по-нататъшното развиване на европейската просвета и еднаквост.

„ Енергията, с която младите жители се включваха, даваха хрумвания и споделяха проблемите на района, даде вяра, че историята и културата ще бъде излъчена на поколенията и в никакъв случай няма да бъде забравена. Нужно е интегрираме и новите технологии в метода, по които представяме културните и исторически дадености на страната си, с цел да утвърдим позицията на България като туристическа дестинация в Европа! ", означи Цветелина Пенкова.

Освен домакините от Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия Велико Търново и Явор Божанков, лидер на листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България " във Велико Търново, на събитието участваха претендентите за народни представители доктор Анета Маноилова, проф. Антоанета Анчева, Михаил Михалев, инж. Йордан Дончев,
Наталия Сотирова, Мирослава Ганчева, Петър Димитров, Пламена Заячка, зам.-областен шеф Габриела Шилкова, Петко Тюфекчиев, регионален координатор на Българска социалистическа партия, Марияна Бояджиева, ръководител на Областния съвет на Българска социалистическа партия във Велико Търново, Христо Кавалски, ръководител на Българска социалистическа партия в община Павликени, Паулина Петрова, ръководител на Младежкото обединяване в града. Включиха се и млади социалисти от страната, в това число и ръководителя на младежкия ръководител на София - Габриел Вълков.

„ Велико Търново има капацитет да бъде модерна туристическа дестинация. Нужни са дейности за понижаване на бюрократичната тежест, въвеждане на електронно ръководство, целево вложение в зелени планове и административна промяна. Трябва да продължим да мислим за нови и новаторски туристически и културни планове, с които да привличаме туристи към района. ", посочи Явор Божанков.

Младежите проведоха и празнично шествие на града, в което се включи и водачът на Българска социалистическа партия - Корнелия Нинова. Всичко това бе част от националната акция на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия. Вечерта приключи с шоуто " Звук и светлина " на Царевец, което беше подарък от Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия за
жителите на остарялата столица на България. Младите социалисти избраха точно град Търново за най-мащабното си събиране по време на акцията за Парламентарни избори 2021г.

В събота (03.07) на историческата поляна Бузлуджа младите социалисти и хиляди симпатизанти на социалистическата концепция означи 130 години от основаването на проведено социалистическо придвижване в България.

" Когато младите приказват...#EUphoria " ще продължи с визитите в гр. Самоков на 05.07.2021г. от 13:30ч. в Младежки дом и в гр. София на 07.07.2021г. от 17:30ч. в Ракия Ракета бар.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР