Млади дръвчета са били отрязани снощи на бул. Шипченски проход,

...
Млади дръвчета са били отрязани снощи на бул. Шипченски проход,
Коментари Харесай

Дръвчета са отсечени, защото пречат на билборд до зала "Универсиада"

Млади дръвчета са били отрязани нощес на бул. " Шипченски проход ", покрай зала " Универсиада ". Те пречели на гледката към билборд и двама чиновници на фирмата-собственик по тази причина отсекли короните им. Това споделя жителят Калин Якимов от кв. " Гео Милев ", който кметът на регион " Слатина " Георги Илиев цитира на страницата си във фейсбук: " Идват двама чиновници на към 23 ч и отрязват короните на две от дръвчетата, засадени пред зала Универсиада и на самият бул. Шипченски проход 23 от общината ни. Които са едвам на година-две и тъкмо почнали да оформят короната си, тъй като пречели на тяхният билборд. " Моля, споделете този пост, с цел да намерим други очевидци на закононарушението ", приканва кметът на " Слатина ".

 Короната на едно от отсечените дръвчета на бул.
© Фейсбук/Калин Якимов

Короната на едно от отсечените дръвчета на бул. " Шипченски проход ".

Билбордът е на рекламната компания " Джей Си Деко Имидж " АД, която е част от френската компания JCDecaux Group. В Съвета на шефовете на българския филиал е Любомир Павлов, някогашен издател на вестниците " Труд " и " 24 часа " и ръководител на Надзорния съвет на Общинска банка.

От компанията настояват, че нямат нищо общо с вандалщината от нощес и дават обещание да засадят нови дръвчета.

" Подобно действие е в прорез с политиката и правилата ни! Категорично заявяваме, че наши чиновници не е имало и не са взели участие в случилото се. В някои случаи разпореждаме на компании подизпълнители само промяната на даден постер ", са написали от " Джей Си Деко Имидж " на фейсбук страницата на кмета Илиев. Те дават обещание да засадят нови дръвчета. " Дневник " потърси по телефона рекламната компания, само че щом чуеха от кое място ги търсят, връзката прекъсваше.

От Столичния инспекторат на общината оповестиха, че правят инспекция кой е направил действието. Те ще търсят очевидци и видеозаписи от камери в региона на зала " Универсиада ". " Резултатите от инспекцията ще бъдат предоставени на ръководителя на общинския съвет Георги Георгиев, който я разпореди ", прецизираха от инспектората.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР