Млади дами разбуниха духовете в Малайзия. Двете момичета са си

...
Млади дами разбуниха духовете в Малайзия. Двете момичета са си
Коментари Харесай

Млади дами разбуниха духовете в Малайзия заради еротичен танц пред местна джамия

Млади дами разбуниха духовете в Малайзия. Двете девойки са си разреши да танцуват неприлични танци пред молитвен дом в Малайзия. Видео, запечатало неприличното им държание, се появи в мрежата и се трансформира в същински вирус, написа The Sun.

Краткото клипче провокира мощно отвращение измежду ислямската общественост, която реши да предприеме крайни ограничения. В резултат на това джамията, която се намира в град Кота Кинабалу, краткотрайно е била затворена за всички туристи. Изключение било направено единствено за туристическата организация, записана в ръководството на молитвения дом.


" Отворихме джамията за туристи, тъй като искахме да срещнем и да покажем хубостта на исляма, само че сходно държание единствено оскверни нашата вяра ", споделя Джамал Сакаран от молитвения храм.

 Фото © Фейсбук

Той споделя още, че на всички гости се предлага да облекат скромни обичайни рокли, шалове и шапки, само че се намирали и такива, които не проявявали почитание.

 Фото © Alamy

Самоличността на танцуващите девойки е незнайна, само че министърът на туризма на Малайзия съобщи, че откакто нарушителите бъдат открити, против тях ще бъдат подхванати решителни ограничения. Ръководството на джамията обмисля да усили защитата в храма.

Подобен случай е регистриран и преди три години. Четирима туристи от Холандия, Англия и Канада бяха санкционирани и наказани на 3 дни затвор поради голи фотоси на връх Кинабалу.
Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР