Млади, безразсъдни и дрогирани - такъв е профилът на младежите,

...
Млади, безразсъдни и дрогирани - такъв е профилът на младежите,
Коментари Харесай

Млади, безразсъдни и дрогирани – профилът на младежите от катастрофата с Милен Цветков

Млади, безразсъдни и дрогирани - подобен е профилът на младежите, взели участие в злополуката с журналиста Милен Цветков.

Проверка на bTV откри, че 22-годишният лидер няма престъпни регистрации, до момента в който приятелят му - Георги Иванов, е с условна присъда за обир от бензиностанция.

По информация в десети клас Кристиан Николов е бил изместен от 73-то учебно заведение във 91 Немска езикова гимназия. Причината – неприятна дисциплинираност в учебно заведение. Рисувал обидни графити, а след кражба от супермаркет бил изпъден.

Това е непоносим, противен протест против цялата система. Ние виждаме пожара, не виждаме дребното пламъче – то потегля от момента, когато това дете пресече на алено “, изясни психологът Младен Владимиров.

Неговият другар – Георги, наследник на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, е наказан условно, когато е на 17. Тогава младежът пробва да обере бензиностанция, отмъква по-малко от 1000 лв..

Осъден е и да заплати 10 000 лв., потвърдиха източници на bTV от съда. В деня на злополуката Георги бяга от местопроизшествието.

„ Най-вероятно това момче е вярвало, че ще избегне правораздаване и си е вярвало, че за следващ път ще надхитри системата. Те са гледали на всички това като на телевизионна игра – натискаш Undo и рестартираш “, разяснява още Младен Владимиров.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР