Младен Маринов няма качества да бъде главен секретар на МВР.

...
Младен Маринов няма качества да бъде главен секретар на МВР.
Коментари Харесай

Атанасов: Никой не отговори за зависимостите на кандидата за вътрешен министър

" Младен Маринов няма качества да бъде основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Всичките му професионални провали доведоха до това – да се изиска оставката на настоящия министър, а той ще бъде препоръчан за министър. "

Това сподели съпредседатлеят на " Демократична България " и водач на ДСБ по адрес на претендента за нов вътрешен министър Младен Мариов. Според Атанасов Маринов не е добра кандидатура за поста.

" Този човек няма визия за промени. Никой не отговори на обстоятелствата, които бяха изложени в общественото пространство, за негови зависимости в предишното - дали ги има или няма ”, коментира председателят на ДСБ.

По думите му Министерство на вътрешните работи е на ръчно ръководство от Борисов и няма значение кой ще бъде министър.

„ Ако системите за сигурност, службите и Министерство на вътрешните работи работят дейно, ще разкрият тежките корупционни схеми по високите етажи на властта. Това не го споделяме единствено вътре в страната, по време на българското европредседателство, западните издания иронизираха българския лозунг, че „ корупцията прави силата ”, уточни водачът на ДСБ.

Според Атанасов задържаните след акциите на Специализираната прокуратура, са имали политически чадър през последните 10 години, с цел да правят умерено противозаконна активност.

„ Предстои избор на нов основен прокурор и би трябвало да се имитира борба с корупцията. Обектите са подбрани неслучайно, не се нападат обекти, които да са свързани директно с властта. Връщат ни обратно – Миню Стайков се снимал с Георги Първанов. Като сте го знаели това нещо, за какво го вадите в този момент? Тези обстоятелства демонстрират подправена интензивност ”, съобщи още политикът.

Атанасов още веднъж прикани премиера Бойко Борисов и да се иде на предварителни избори, с цел да се види " кой какъв брой тежи ". Това е една мъка. " Последните дни имаше доста тежки спекулации, че има пълзящ прелом. Ние от " Демократична България " откриваме, че има пълзяща държавна рецесия, перманентна, непрекъсната ", сподели той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР