Младен Манев-Нинджата се завръща на ринга тази събота. Българският боксьор

...
Младен Манев-Нинджата се завръща на ринга тази събота. Българският боксьор
Коментари Харесай

Нинджата се завръща на ринга в Манчестър, Еди Хърн представи него и съперника му

Младен Манев-Нинджата се завръща на кръга тази събота. Българският боксьор ще вземе присъединяване в огромна галавечер в Манчестър.

Още по-любопитно е името на неговия противник. Манев ще се изправи против една от огромните очаквания на английския бокс в тежка категория Соломон Дейкръс.
 Снимка 530776
Източник:

27-годишният Дейкръс ще направи своя професионален дебют. Той е печелил интернационалните шампионати при дилетантите, написа Boec.bg.

196-сантиметровият англичанин има две загуби от Петър Белберов, само че стана доста известен измежду английските медии като спаринг сътрудник на Антъни Джошуа и Даниел Дюбоа.
 Снимка 530777
Източник:

Нинджата имаше плануван мач в Англия през месец март тази година. Той бе включен в програмата на огромната боксова галавечер в Лондон, проведена от Франк Уорън, а негов противник трябваше да бъде непобеденият английски гений Дейвид Аделей.

Българинът дале два позитивни теста за COVID-19 при идването си в Англия и се наложи да бъде карантиниран в локален хотел за 2 седмици. Манев към този момент е на Острова и е доста въодушевен за идната борба. Неотлъчно до него е кътмен номер едно в България Евгени Василев.
 Снимка 530778
Източник:

" Впечатлен съм от организацията и ситуацията преди срещата. Имам огромно предпочитание да се показва мощно ", съобщи Манев, който е представляван от " Алексеев Боксинг Промоушънс ". Срещата ще бъде в шест рунда.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР