Младен Македонски е възпитаник ма Икономически университет - Варна. Магистър

...
Младен Македонски е възпитаник ма Икономически университет - Варна. Магистър
Коментари Харесай

Младен Македонски, ПП Републиканци за България - Варна: Запазване на плоския данък и разширяване обхвата на патентния са ни безусловен приоритет!

 Младен Македонски е ученик ма Икономически университет - Варна. Магистър е по обществени финанси. Бивш народен играч по водна топка. Член е на Управителния съвет на Българската федерация по водна топка. 4-ти в листата на “Републиканци за България " в 3-и МИР - Варна.

- Г-н Македонски, като четвърти в листата на “Републиканци за България " в многомандатен регион - Варна и специалист по обществени финанси какви задължения поемате  към хората и бизнеса в тази предизборна конкуренция, в която все по-силно леви обединения прокламират въвеждане на прогресивно подоходно облагане?

- Ние - “Републиканци за България ", сме безапелационни съперници на прогресивното подоходно облагане и безусловни поддръжници на запазването на плоския налог. Той потвърди несъмнено, че е ефикасен и доста увеличи доходи в бюджета. Това са задоволителни учредения за нас да сме за запазването му, както и за определяне на предвидима бизнес среда, която е привлекателна за вложителите.

- В секторната политика за стопанска система на “Републиканци за България " планирате разширение обсега на патентния налог.

- Да. Ние от “Републиканци за България " предвиждаме разширение обсега на патентния налог в страната. Това би облекчило доста доста дребни търговци, занаятчии и разнообразни фамилни бизнеси.

- Защото ще заплащат по-нисък данък?

-  Ще заплащат обективен данък. Разширяването обсега на патентния данък  доста ще облекчи контролния, административния и счетоводен напън върху разрастващите независима икономическа активност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР