Младен Кръстаич ще е новият селекционер на националния ни отбор

...
Младен Кръстаич ще е новият селекционер на националния ни отбор
Коментари Харесай

Сърбин поема националите

Младен Кръстаич ще е новият селекционер на националния ни тим по футбол. Сърбинът стартира работа скоро, а в родината му медии настояват, че договорът към този момент е подписан. Лично шефът на БФС Боби Михайлов и техническият шеф Георги Иванов-Гонзо пътуваха до Сърбия, с цел да договарят. Дебютът на Кръстаич е на 23 септември против Гибралтар в Лигата на нациите. Три дни по-късно България гостува в Скопие на Северна Македония.

Кръстаич изведе Сърбия на Световното в Русия 2018, а е работил още като треньор на ТСЦ Бачка Паланка и Макаби ТА. Той заменя Ясен Петров, който подаде остава през юни.

48-годишният експерт ще бъде 13-ият чужденец, който ще води " лъвовете ". Половината от досегашните 12 са били отпред на страната ни в годините преди Втората международна война.

Кръстаич е роден в Зеница, Босна и Херцеговина, играл е като централен бранител и прави 9-годишна кариера в Бундеслигата с Вердер и Шалке. В Сърбия прогресира с Партизан. За националния тим на страната си записва 59 мача и вкарва 2 гола. Има и мачове на Световното състезание в Германия 2006.

Кръстаич има и бизнес. Той създава по към 50 тона ракия на година, а също по този начин е и ресторантьор.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР