Младен Кръстаич от вчера е минало за националния отбор на

...
Младен Кръстаич от вчера е минало за националния отбор на
Коментари Харесай

Мълния от Бояна: БФС изхвърли Кръстаич!

Младен Кръстаич от през вчерашния ден е минало за националния тим на България. Сърбинът се разбра с БФС и двете страни разтрогнаха по взаимно единодушие. Той имаше контракт до лятото на 2024 година.

Борислав Михайлов обаче му подвигна мерника след загубите от Иран с 0:1 в Пловдив и с Черна гора в Подгорица с 1:2. Тогава той получи ултиматум, че би трябвало да вземе оставащите мачове в групата.

Бившият футболист на Шалке 04 и Вердер обаче се провали още с първата от трите. И то против Литва вкъщи - 0:2. Тогава той бе изпратен с крясъци: " Оставка ".

Сърбинът обаче се запъна и разгласи, че има какво още да даде на България. Това се повтори и в Тирана, където националите отново изгубиха с 0:2. Кръстаич обаче опита да трансферира част от виновността за неуспехите си на клубовете и родното състезание. С това единствено утежни обстановката си.

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов разгласи, че федерацията може да скъса с него когато и да е.

Йордан Лечков пък разкри, че Георги Иванов към този момент му търси заместител, който трябваше да бъде разгласен през днешния ден.

В последна сметка сърбинът разбра, че няма повече работа тук и подписа съглашение с централата за неустойката, която ще получи. Той пое националния тим на 21 юли 2022 година, а в този момент се чака Илиан Илиев да го наследи, осведоми " Мач Телеграф ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР