Младен Кръстаич още през 2007 година решава да инвестира в

...
Младен Кръстаич още през 2007 година решава да инвестира в
Коментари Харесай

Соченият за нов селекционер на България произвежда и продава… ракия

Младен Кръстаич още през 2007 година взема решение да влага в бизнес, който ще може да продължава да обезпечава спокоен живот на семейството му, откакто окачи бутонките на пирона. И се стопира на нещо, което съпровожда хората в тази част на Европа от рождението до гибелта - ракията. Кръстаич купува дружно с другар дребна дестилационна в региона Банат.

Знае обаче, че в тази сфера амнистия няма. Или си добър, или загиваш. Заедно с авера си Мирослав Кнежевич през днешния ден устоят над 30 фамилии, а марката " Хуберт " съумява да се наложи сполучливо. Името не е инцидентно. Малката фабрика, която разполага и със лично произвеждане на плодове, се намира във Велико село, което до 1945 година е обитаемо от германци и французи. Има обаче и друго име - Свети Хуберт. Кръстено е на светията, който е настойник на ловците.
 Младен Кръстаич ще бъде 13-ият чужденец, който ще води България
Младен Кръстаич ще бъде 13-ият чужденец, който ще води България

Точно половината от досегашните 12 са били отпред на страната ни в годините преди Втората международна война

" Имах шанс в кариерата и в живота. Играх в положителни клубове, срещнах и същински другари. Един от тях е Мирослав, с който, три години след запознаването ни, разработихме концепцията и задачите. Аз тогава разбирах единствено от футбол, само че през днешния ден и от ракия. Това е подарък от природата. Сърцето ми се цялостни, откакто сложим бутилките в кашони и ги натоварим на камиона. С доста горделивост мога да кажа, че сме измежду петте водещи дестилационни в Сърбия. Заставам зад това с семейството си! Който в миналото е опитвал нашата ракия, знае, че ние сме разнообразни от множеството, което, за жалост, се показва за същински майстори. Това обаче не е просто произвеждане! Хората могат да познаят нашата ракия 5 години, откакто са я пробвали, даже и да не видят етикета ", споделя Кръстаич, представен от " Мач Телеграф ".

Той има и ресторант в Кикида, градчето, което се намира наоколо до Велико село.

" Целта е хората да запомнят вечно усета и чара на Банат ", споделя някогашният футболист. Заведението носи името на обичания му номер, с който се подвизава на терена - 20. Печалбата пък непрекъснато се влага в техника и възстановяване на изискванията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР