Младен Кръстаич не е подал оставка като селекционер на България,

...
Младен Кръстаич не е подал оставка като селекционер на България,
Коментари Харесай

Кръстаич оцеля, води тима срещу Албания

Младен Кръстаич не е подал оставка като селекционер на България, оповестява " Труд News ". Очаква се точно сръбският експерт да води " трикольорите " за контролата с Албания във вторник. Засега най-малко смяна няма, макар че никой от управителните фактори в БФС не разяснява горещата тематика след 0:2 от Литва в София.

В Сърбия пък се появиха разнообразни информации, съгласно които Кръстаич към този момент е подписал документите за освобождение на поста. У нас незабавно бе спрегнато името на селекционера на младежите Александър Димитров за любимец за негов заместител. Предположи се също, че техническият шеф Георги Иванов може да води краткотрайно тима в Тирана.

В неделя до обяд никой от шефовете не се появи въз основата в " Бояна ". До края на деня към момента има време, с цел да стане ясно какво се случва в представителния отбор на България, само че за момента Кръстаич към момента е със статут на селекционер и най-вероятно точно той ще води тима против Албания.

А след последния мач на отбора за октомври ще се взема решение и бъдещето му, което е съществено компрометирано след 0:2 от Литва в София. За да бъде уволнен обаче, първо би трябвало да се събере Изпълкома на БФС, с цел да го гласоподава.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР