Младежкото обединение на БСП подари български знамена и връчи поздравителни

...
Младежкото обединение на БСП подари български знамена и връчи поздравителни
Коментари Харесай

Младежите от БСП подариха български знамена на училищата в Търново

Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия подари български флагове и връчи приветствени адреси на всички учебни заведения от община Велико Търново. Поводът е идният първи образователен ден в петък. Младежите единомислещо взеха решение да проведат акцията и се включиха в раздаването на трибагрениците. Директорите и учителите от своя страна одобриха задушевно младежите и ги поздравиха за патриотичната самодейността.

„ За всеки българин 15-ти септември постоянно е бил празник, когато децата на България прекрачват прага на учебното заведение с усмивка и упоритост за триумф. Ден, в който всеки възпитаник се събира със своя клас, обичаните учители и приятелите си, с цел да стартира една година, изпълнена с нови познания и триумфи. Ден, в който всеки преподавател със своята безрезервност стимулира възпитаниците си да четат, да мислят и да търсят правилния път.

Моля, приемете българския трикольор като подарък за началото на новата образователна година с пожеланието да пазите жив българския дух. Благодарение на учебните заведения, където генерации са учили четмо и писмо, българите сме запазили нашата еднаквост като народ през вековете ”, пишат в приветствения адрес младите социалисти.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР