Младежко забавление предизвика сериозен проблем, съобщават от община Благоевград. Фонтаните

...
Младежко забавление предизвика сериозен проблем, съобщават от община Благоевград. Фонтаните
Коментари Харесай

Младежи изсипаха течен препарат за съдове във фонтаните в Благоевград

Младежко развлечение провокира сериозен проблем, оповестяват от община Благоевград.

Фонтаните на площад " Георги Измирлиев " бяха напълнени с течен препарат за съдове, в резултат на което има огромна заплаха те да бъдат повредени, пишат от общината. Голямото количество пяна е сериозна причина за щета, както на филтрите, по този начин и на помпите. Опасността от изгаряне на фонтанната система е огромна, тъй като до помпите доближава въздух, а не вода. Усилията, които поставят чиновници от Оперативна програма " Строй ремонт " са ориентирани към изпомпване на водата, разчистване на фонтанните съоръжения и инспекция на всички 14 помпи.



В навечерието на 24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий,на българската писменост, култура и просвета, на славянската словесност, както и празник на града, и ден преди началото на дефилето на зрелостниците има възможност фонтаните да не работят и да се правят ремонтни и почистващи дейности по оборудванията, оповестяват още от общината.

Фонтаните бяха пуснати напълно скоро. Сега още веднъж следва процедура по подготовка на препарати и пълнене на оборудванията, осведомят от общината.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР