Младежкият театър „Николай Бинев“ от София ще представи спектакъла „Bai

...
Младежкият театър „Николай Бинев“ от София ще представи спектакъла „Bai
Коментари Харесай

Гледайте блестящото изпълнение на Николай Урумов като Бай Ганьо на 1 юни в НХК

Младежкият спектакъл „Николай Бинев“ от София ще показа спектакъла „Bai Ganyo“ под режисурата на Петър Кауков.

На 1 юни от 19.00 часа в Културен дом НХК.

Пиесата стъпва върху забележителния текст на Георги Данаилов, по претекстове на едноименното произведение на Алеко Константинов.

Сценограф и костюмограф на плана „Bai Ganyo“ е Елица Георгиева, а музикалното оформление е дело на режисьора Петър Кауков и на Стойо Попов. В спектакъла вземат участие надарените артисти от трупата на Младежки спектакъл „Николай Бинев“, само че и гост-актьори, които дружно основават един прелестен екип, който подсигурява, че феновете в Бургас ще имат опцията да преживеят по нов метод историята на безконечния български воин, който си е все по този начин тук – към нас, а и доста постоянно – като че ли в самите нас.

В ролята на Ганьо Балкански майсторски се превъплъщава Николай Урумов, за който този персонаж не е чужд, защото „двамата“ към този момент са се срещали, както на театралната сцена, по този начин и на екрана. В ролята на Алеко Константинов феновете ще видят младия артист Георги Гоцин. Спектакъл, в който ще разпознаете доста от чертите на актуалните ни политици и балкански нрави, ще се посмеете от сърце и ще си тръгнете с размисъл.

Билети се продават на каса „ Часовника “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР