Младежкият национален отбор на Сърбия (до 21 години) ще гостува

...
Младежкият национален отбор на Сърбия (до 21 години) ще гостува
Коментари Харесай

Младежите на Сърбия гостуват на България с нов селекционер

Младежкият народен тим на Сърбия (до 21 години) ще гостува в България с нов селекционер. Това е някогашният нападател Илия Столица, който през 2018-а година беше отпред на словенския Олимпия (Любляна).

Така откакто преди пет години беше назначен за помощник-треньор в юношеския народен тим до 19 години в екип с Милан Джуричич, Столица се връща във федерацията на западната ни съседка.

Решението е подбудено от слабите резултати на досегашния треньор Ненад Милованович, който започва с проваляне от Русия и тъждество с Латвия вкъщи. Помощници на Столица ще бъдат Владан Милоевич и Ненад Миляш, а екипът ще бъде показан на следващия ден, когато започва лагерът на отбора. Освен в Любляна, Илия Столица е бил отпред на тимовете на Вождовац и Войводина (Нови Сад).

През 2016-а година е бил отпред и на 17-годишните и 16-годишните сръбски национали. Уменията му да работи добре с младите гении е главен претекст да бъде назначен при 21-годишните, твърди Моцарт Спорт. На 11-и октомври сърбите гостуват на България, а четири дни по-късно играят с Полша.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР