Младежкият национален отбор на България продължава с отличното си представяне

...
Младежкият национален отбор на България продължава с отличното си представяне
Коментари Харесай

Младежите на България отсрамиха мъжете

Младежкият народен тим на България продължава с отличното си показване на шампионата Анталия Къп 21 в Турция. След като в първия си мач възпитаниците на Александър Димитров обърнаха Украйна до 2:1, през днешния ден младите “лъвове” стигнаха до безапелационна победа с 3:1 над връстниците си от Казахстан.

Нашите момчета не оставиха никакви подозрения, че са по-класният отбор и можеха да стигнат и до надалеч по-изразителна победа. Владимир Николов и Димитър Тонев на два пъти бяха точки за нашите, като и трите попадения паднаха при започване на втората част в границите на единствено девет минути, а казахстанците понижиха в края на мача от противоречива дузпа. В последната минута на срещата Денислав Ангелов пък остави нашите с 10 души за преувеличен втори жълт картон, само че това не помрачи положителните усещания от играта на нашите изключително през втората част.

През първата част до попадения не се стигна, макар че нашите момчета бяха по-активният отбор през множеството време на полувремето.

Резултатът бе открит от България в 51-ата минута. Тогава Владимир Николов открадна топката от вратаря на казахстанците и без проблеми я прати в опразнената врата за 1:0.

Седем минути по-късно към този момент водехме с 2:0 Димитър Тонев получи топката отляво и откакто се настройки за пукотевица точно прати топката по земя във вратата на противника.

Две минути по-късно още веднъж Тонев вкара - 3:0. Халфът на Ботев получи пас от Доминик Янков и откакто вратарят излезе неразчетено прати топката в опразнената врата от отдалеченост.

В идващите минути нашите продължиха да се по-добрият отбор на терена и можеха да стигнат до още попадения. Кольо Станев и Денислав Ангелов имаха положителни положения, само че пропуснаха. Илия Груев също можеше да означи от дребен ъгъл, само че реши да подава.

В 81-ата минута съдийката от Турция отсъди пресилена дузпа за казахстанците, откакто Груев докосна леко противник и арбитърът уточни бялата точка. От осъществяването противникът на нашите осъществя почтеният си гол. В последната минута на постоянното време Ангелов бе изпъден, защото получи втори жълт картон, тъй като се приближи прекомерно покрай топката при осъществяване на фаул от страна на Казахстан. В последните мигове на срещата противникът опита да стигне до втори гол, само че нашите се бранеха умерено и проведено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР