Младежкият национален отбор играе приятелска среща на стадион „Славия” срещу

...
Младежкият национален отбор играе приятелска среща на стадион „Славия” срещу
Коментари Харесай

НА ЖИВО: България U21 – Русия U21 0:1

Младежкият народен тим играе другарска среща на стадион „ Славия” против младежите на Русия при резултат 0:1. Михаил Игнатов порази българската врата в 12-ата минута.

Първата опция в срещата на стадион "Славия " пристигна след девет минути игра. Топката бе центрирана от свободен удар от Филип Кръстев, а купът от играчи не съумя да отиграе качествено топката. Все отново тя попадна в краката на бранителя Християн Петров, който стреля, само че Будачев не бе усложнен.

Русия съумя да поведе в резултата след единствено 12 минути. Гостите развиха нахлуване отдясно, а Тюкавин центрира към Игнатов, който се вклини сред двамата централни бранителя на „ лъвчетата” и с параболичен удар с глава Игнатов матира Светослав Вуцов – 0:1.

След 23 минути игра Даниил Хлусевич трансферира доста красиво защитата на България, а пасът бе за Константин Тюкавин. Нападателят на "сборная " шутира от воле, но топката отиде над напречната греда на вратата, защитавана от Вуцов - навън. В 28-ата минута футболистът на Спарта Прага Мартин Минчев бе открит вляво след неточност в центъра на терена от руснаците. Той спринтира напред с топката и шутира с левия крайник по диагонала, само че Будачев реагира и мазета топката в ъглов удар.

В 38-ата минута Светослав Вуцов направи съществено избавяне, откакто Тюкавин се обърна и нанесе удар от 20-ина метра, като Симеон Петров не съумя да му противодейства, но стражът на Славия мазета настрана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР