Младежкият национал Велислав Василев е бил пребит във варненска дискотека.

...
Младежкият национал Велислав Василев е бил пребит във варненска дискотека.
Коментари Харесай

Погрешка: Охранители пребиха ас на Черно море

Младежкият национал Велислав Василев е бил пребит във варненска дискотека. 21-годишният Василев се оплака, че е обичай от охранители в дискотека преди няколко дни.

Дясното крило самичък описа за случилото се и разгласи, че повода за побоя е била неточност.Състоянието на Велислав Василев тормози лекарския щаб на Черно море и за момента футболистът е под въпрос за гостуването на ЦСКА за купата на България на 4 април.

" Бяхме с другари в една от нощните заведения в града. В някакъв миг до мен се приближи един от охранителите в заведението, хвана ме за ръката и стартира да ме дърпа към изхода. Единственото, което ми сподели беше: " На теб какъв брой пъти ще ти изяснявам да не се облягаш на масата ". Изобщо не разбрах защо става въпрос и сега, в който се дръпнах да ме пусне, получих удар в дясната скула. След като паднах на земята, усетих ритници. В някакъв миг ме подвигнаха и още веднъж ме повлякоха към изхода. Докато ме влачиха, усетих по какъв начин различен охранител, който беше до входа, ме удари с пестник в носа. Не можах да се предпазя, защото ми държаха ръцете. След това ми се губи какво тъкмо се случи ", описа Василев.

Впоследствие излиза наяве, че от защитата са предупреждавали различен клиент неколкократно да не се подпира на масата, като това било условие на притежателите. Проблемът обаче идва от това, че охранителят просто се е объркал и е налетял на неверен човек.

" Извадих си здравно и ще ги осъждам. Не е обикновено това да се случва. Охранителите в заведенията са там, с цел да пазят хората и да предотвратяват спорове, а не да ги основават ", безапелационен е Велислав Василев.

Това е втори случай с пребит професионален футболист в рамките единствено на няколко дни, припомня " 24 часа ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР