Младежкият национал Наско Милев бе един от тримата провинили се

...
Младежкият национал Наско Милев бе един от тримата провинили се
Коментари Харесай

Наказват кадър на Ботев за просташка издънка ВИДЕО

Младежкият национал Наско Милев бе един от тримата провинили се на летището във Франкфурт след мача с Люксембург, изгубен с 0:1. Футболистът на Витоша ще бъде санкциониран от клуба поради непристойнотосо си държание.

От " тигрите " даже разгласиха публично мнение по случая, което Ви предлагаме без редакторска интервенция:

" Уважаеми сътрудници,

Ръководството на Витоша (Бистрица) неведнъж през последните години обществено е заявявало желанието си да показва държание, радикално друго от общоприетото у нас досега. Желанието на всички, част от " Семейството на Витоша ", е нашият клуб да бъде " кей " на етичността, коректността, честната работа и старателен труд.

Неслучайно единствено преди месец бе създаден и специфичен " Морален кодекс ", с който целим да изградим ценностната система на подрастващите в школата и да им покажем верния път за развиване. Нормите за държание обаче не важат само за децата и техните родители - те са за всички, които са свързани с концепцията " Витоша ".

В тази връзка клубът показва разочарованието си от случката с младежките национали във Франкфурт, в която бе забъркан и нападателят на Витоша Наско Милев. Въпреки че нито се появява в кадър, нито влиза в тона на своите съотборници, Наско ще бъде санкциониран по вътрешния устав, защото наред с многократното споменаване на неговото име бе очернен престижът на клуба.

Да носиш герба на гърдите си, да бъдеш национал на България, е голяма чест, само че и голяма отговорност. Като представител на родината си, би трябвало да бъдеш образец за по-малките футболни гении освен с държанието си на терена, само че и отвън него ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР