Младежкият национал Мартин Минчев получи две награди след победата на

...
Младежкият национал Мартин Минчев получи две награди след победата на
Коментари Харесай

Мартин Минчев получи две награди в Чехия

Младежкият национал Мартин Минчев получи две награди след успеха на своя Спарта Прага с 4:2 над Пардубице в среща от 11-ия кръг на шампионата на Чехия. Той се отличи с 2 гола и асистенция и беше определен за Играч на мача от телевизия О2, която излъчваше дуела. Часове по-късно той събра съвсем 80 % и от почитателите на Спарта в класацията " любим на седмицата ". 

Минчев към този момент има 6 гола в 11 мача във всички шампионати, а съвкупната му статистика го придвижи в топ 5 на ранглистата за най-хубавите играчи до 21 години в Чешката лига. Пред него е съотборникът му Адам Хложек, който е с една година по-малък от българина.

Медиите в Чехия означават, че първата година на Мартин в Спарта Прага не е била по никакъв начин добра за него, само че този сезон  футболистът е като прероден.

" Беше сложен интервал за мен, само че не желая да се връщам към него. Сега се съсредоточвам върху това да дам своя най-много във всеки мач. Благодаря на съотборниците си, изключително на Адам Хложек, който ми подаде за първия ми гол в Злин. И в този момент също се разбираме доста добре ", сподели българският нападател.

Очаква се 20-годишният Минчев да бъде титуляр против френския Олимпик Лион от шампионата Лига Европа, написа gong.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР