Младежкият национал Алекс Петков, който играе в шотландския Брехин, сподели

...
Младежкият национал Алекс Петков, който играе в шотландския Брехин, сподели
Коментари Харесай

Младежки национал от Шотландия: Всичко е спокойно тук

Младежкият национал Алекс Петков, който играе в шотландския Брехин, показа по какъв начин е приел новината, че шампионата се стопира поради разпространяването на COVID-19 в Европа. Юношата на Черно море е от четири години в Шотландия. 20-годишният бранител е благосъстоятелност на Хартс, само че играе чартърен за Брехин. Ето какво показа Петков пред интернет платформата #Backstage:

„ В момента съм в Единбург, където пребивавам от четири години. За момента няма суматоха от ковид и всичко е умерено. Всичко работи, а единственото, което стопираха, бе шампионата. Като цяло всички не престават да си работят “, съобщи Петков.

„ Бях си у дома и почивах, след което разбрах новината, че шампионата е анулирано. С моите сътрудници обсъждахме естествените неща – какво ще се случи и следва оттук насетне. Нищо особено, тъй като и ние знаем доста малко по тематиката. В момента подкрепям форма като упражнявам вкъщи. Нямам специфичен хранителен режим, само че виждам да се храня здравословно “, добави още той.

„ Все още нямаме информация по кое време ще подновим тренировки. Седим и чакаме. Майка ми не стопира да ми звъни и е доста обезпокоена. Иска да се прибера, само че не знам какво ще се случва оттук насетне “, съобщи Петков.

„ Всичко е наред. Още като дойдох в клуба всичко е ужасно и досега прекарах доста хубави четири години. Имам доста другари тук. Един естествен за мен ден протича по следния метод – ставам заран, ходя на подготовка, завършваме към 14:30 часа и по-късно се прибирам у дома, виждам сериали, чета книги и се групирам с другари. Нищо забавно, общо взето скучно протича всекидневието ми “, сподели младежкият национал на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР