Младежкият духов оркестър към Народно читалище "Иван Вазов-1872" Берковица спечели

...
Младежкият духов оркестър към Народно читалище "Иван Вазов-1872" Берковица спечели
Коментари Харесай

Оркестър от Берковица спечели първо място на Националния преглед във Вършец

Младежкият духов оркестър към Народно читалище "Иван Вазов-1872 " Берковица завоюва ХІ Национален обзор на ученическите духови оркестри и мажоретни сформира "Димитър Пеев – Вършец 2018 година ". Възпитаниците на Иван Павлов получиха и специфична премия за най-добре изсвирено хоро. Наградите връчи кметът на Вършец инж. Иван Лазаров.
"Искам да изкажа своята признателност на всички участници и на техните ръководители за това, че вашите осъществявания направиха този фестивал толкоз харесван, предстоящ и известен. Искам да пожелая на всички доста триумф и в действителност да се раздавате по този метод, както правихте през вчерашния ден и през днешния ден, и на всички места, където се изявявате, да докоснете сърцата и да радвате публиката по този начин, както радвахте нас тези два дни ", съобщи той.
Целта на прегледа е разпространение и креативна изява на възпитаници от І до ХІІ клас, занимаващи се с музикално и танцово изкуство, приобщаване на младото потомство към българската просвета и стимулиране извънкласната активност на учебните заведения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР