Младежки център - Габрово ви кани да се присъедините към

...
Младежки център - Габрово ви кани да се присъедините към
Коментари Харесай

Работилница за гигантски светещи фигури с Николай Табаков

Младежки център - Габрово ви кани да се присъедините към една ексцентрична, приказна, нежна, светеща и предизвикателна работилница по време на събитието „ Реките на града – Габрово – Младежки случки против течението “.

Тя ще се организира на 25, 26 и 27 август край река Янтра, покрай Дома на хумора и сатирата, а наставник на работилницата ще бъде Николай Табаков.

Познаваме го като член на бандата „ Блус трафик “, като основател и създател в неповторимия бранд за ръчно направени лампи от метал и хартия „ Лампите на Николай Табаков “ и като безпределно забавен човек, с който можеш да си приказваш с часове.

" Ще вършим гигантски… лампи. Фигури, скулптури, приказни същества – не сме сигурни по какъв начин да ги назовем, тъй като като че ли идват от в действителност чужд свят. Три. Надяваме се трите дни на фестивала да ни стигнат, а прелестните творения ще „ запалителен “ в последната вечер на събитието. Чудесен негов свършек!

След фестивала трите творби на изкуството ще запазим, с цел да красят новия юношески център – в обновената постройка на летния спектакъл.

За присъединяване каним съществени сръчни младежи от 15 до 29 години. "

Участието е гратис, само че се изисква наложително предварителна регистрация и подготвеност да се отдели време и старания за присъединяване в работилницата. Можете да се запишете на електронен адрес [email protected].

Могат да вземат участие до 10 души, тъй че побързайте да запазите своето място.

Очаква ви едно необикновено премеждие, а след няколко месеца, идвайки в младежкия център, ще можете да кажете гордо – „ Ето това съм го правил аз! “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР