Младежки общински съвет Стара Загора стартира за трета поредна година

...
Младежки общински съвет Стара Загора стартира за трета поредна година
Коментари Харесай

Старозагорски младежи организират Великденска кампания Дари, за да зарадваш

Младежки общински съвет Стара Загора започва за трета поредна година предвеликденското издание на благотворителна акция „ Дари, с цел да зарадваш “.  
“В тези сложни времена човек постоянно би трябвало да гледа по какъв начин да се приспособява към дадената среда. И това издание на самодейността има за цел да помогне на човек в потребност. „ Ние – младежите, а и всички жители, към които се обръщаме, можем да бъдем положителни, съпричастни и състрадателни освен по време на огромните християнски празници, само че и през цялата година. Ако искаш да дариш и да зарадваш, направи непретенциозно подаяние на човек в потребност, за който един топъл обяд или хранителен пакет значи доста. Нека отворим сърцата си, с цел да дарим и зарадваме! ”, споделят членовете на МОС.  
 Лесен козунак по италианска рецепта Лесен козунак по италианска рецепта
Всички обожаваме козунак и той е наложителен за идния Великден. Ако желаете да изненадате фамилията си, само че нямате доста опит ил...
Младежите приканват в акцията да се включи всеки, който има предпочитание и може да отдели най-малко един пакет хранителни артикули или консерви с дългогодишен период на валидност. Събраните артикули ще бъдат предоставени на обществената кухня към православния храм,,Св. Паисий Хилендарски “, намиращ се в кв. „ Зора “. Организаторите напомнят, че питателните пакети / фасул, ориз, леща, грах, макаронени произведения, нишесте, брашно, сол, захар, олио или консерви/ би трябвало да са с дълъг период на валидност и без нарушаване на опаковката.
Даренията ще се събират в Младежкия дом, намиращ се на бул. ”Патриарх Евтимий ” 176 – до 29 април- всеки работен ден от 08.30 до 17.30 часа. За повече информация - на тел.042639974 или за учениците – от представителя на Младежки общински съвет в съответното учебно заведение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР