Младежки ГЕРБ ще проведе своя десети Зимен университет под моторо

...
Младежки ГЕРБ ще проведе своя десети Зимен университет под моторо
Коментари Харесай

ГЕРБ-младежи ще проведе 10-и Зимен университет в Сандански

Младежки ГЕРБ ще организира своя десети Зимен университет под моторо #EU.bg. Форумът ще се организира на 23 и 24 февруари в гр. Сандански и събира над 140 младежи от цялата страна. Обучението се провежда с поддръжката на Сдружение "Граждани за европейско развиване на България " и фондация "Ханс Зайдел ".

Десетият Зимен университет на МГЕРБ ще бъде открит от ръководителя на ПГ на ГЕРБ и заместнк-председател на партията Цветан Цветанов, ръководителя на МГЕРБ и заместник-министър на външните работи Георг Георгиев и представителя на "Ханс Зайдел " за България Богдан Мирчев. Приветствие към участниците ще насочат и кметовете на Сандански и Благоевград Кирил Котев и Атанас Камбитов, както и регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и депутат Даниела Савеклиева.

По време на форума участниците ще дебатират по тематики, свързани с национални и локални цели в подтекста на световната европейска политика, с стопанската система, с генезиса и наличието на българския политически развой в
изискванията на народна власт, както и с бъдещето на Европа. Сред гостите на Зимния университет на МГЕРБ са ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, българският еврокомисар Мария Габриел, заместник-министърът на стопанската система Александър Манолев, евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП, депутатът и артист Евгени Будинов, политологът Румяна Коларова и журналистът и документалист Христо Христов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР