Младежката структура към ПП ГЕРБ зарадва дамите в центъра на

...
Младежката структура към ПП ГЕРБ зарадва дамите в центъра на
Коментари Харесай

Младежите от ГЕРБ Бургас традиционно уважиха дамите с гербери за 8 март

Младежката конструкция към Политическа партия ГЕРБ зарадва дамите в центъра на Бургас по случай 8 март – Международен ден на дамата със стотици цветя. Инициативата им се е трансформирала в традиция през годините, която бе спазена и през днешния ден.

Герберите в ярки цветове не оставиха дамите бездушни към жеста на младежите. За младите майки символичният подарък бе най-емоционален, а първокурснички от бургаските университети, които от скоро са в града, означиха, че за първи път стават част от сходна самодейност.

" За МГЕРБ Бургас това е едно от значимите мероприятия през годината, тъй като с него демонстрираме дълбокото си почитание към българската жена – майка, другарка, сестра, сътрудник. Всяка от тях се радва на пъстрото цвете и ни отвръща с усмивка и признателност, че сме внесли малко хубост и благополучие в забързания делник. “, разяснява регионалният ръководител на Младежи ГЕРБ Николай Василев.

В самодейността по централните бургаски улици " Александровска “ и " Богориди “ се включи още общинският консултант Антон Берданков, съпроводен от някой от най-новите членове на структурата на МГЕРБ в града.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР