Младежката организация на ГЕРБ-Враца продължава инициативата Доброто е заразно!, научи

...
Младежката организация на ГЕРБ-Враца продължава инициативата Доброто е заразно!, научи
Коментари Харесай

МГЕРБ-Враца продължава инициативата „Доброто е заразно“ /снимки/

Младежката организация на ГЕРБ-Враца продължава самодейността " Доброто е заразно! ", научи BulNews. 
Областният координатор Мартин Харизанов и представители на МГЕРБ зарадваха малчугани, лишени от родителска грижа, живеещи в Центъра за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания и Преходно жилище за деца с шеф Ива Станчева.
20 малчугани, на възраст от 10 до 18 години, получиха чисто нови спортни екипи и маратонки за часовете по физическо образование и спорт.
„ Ангажиментът към тях е стихотворец още на 15 септември, когато ние от МГЕРБ-Враца подарихме раници за първия образователен ден на младежите от ЦНСТ. С тези дарителски акции желаеме да покажем на хората, че би трябвало да сме солидарни и виновни в грижата за по-слабите от нас. Част от тези уязвими групи са децата, лишени от родителска грижа, тези в неравностойно състояние, както и възрастните хора. Ние сме откровени в постъпките си, имаме вяра в положителното и способността ни да сме съпричастни и обществено ангажирани. Това ни кара да бъдем сигурни, че с времето от ден на ден хора ще се причислят към нашите благотворителни начинания “, споделя регионалният координатор на МГЕРБ-Враца Мартин Харизанов.
Младежите от партията се срещнаха и с жителите на село Згориград. При извършената среща е стана ясно, че пенсионерският клуб в китното обитаемо място има сериозен проблем с набирането на дърва за огрев за идния зимен сезон.
Веднага откакто разбрали за обстановката, в която се намират възрастните хора, от МГЕРБ-Враца поели ангажимент да оказват помощ в най-кратки периоди. Така няколко часа след срещата идва и решението, а точно 3 кубика нацепени дърва. Сега бабите и дядовците от пенсионерски клуб " Романтика " ще посрещнат студената зима на топло.
Ако желаете да подкрепите младите и можещите хора, които не са безразлични към проблемите на обществото, го направете като гласувате за Мартин Харизанов с бюлетина №24 и преференция 102 на изборите за Народни представители на 2 октомври.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР